Welkom bij Business Shakers!
blog_image

Janet Schouten

25-02-2023

Welkom bij Business Shakers!

Toen ik zelf begon als ondernemer struinde verschillende websites af om aan informatie te komen. Echter sommige vragen werden niet goed beantwoord. Praktische zaken, zoals: hoeveel geld zet ik straks per maand weg voor de belastingdienst. Maar ook, hoe maak ik nu eenvoudig een logo of website zelf zonder dat het te veel geld kost. Of hoe hoog moet de dekking van die aansprakelijkheidsverzekering nou eigenlijk zijn?


Informatieverstrekkers zijn vaak banken, verzekeraars of overheidsorganen. Maar dan mis je de ervaring van andere ondernemers waar je van kunt leren. En vaak zijn dit bedrijven die als doel hebben om je iets te verkopen. Dan werd ik al een beetje argwanend. Want zijn al die verzekeringen überhaupt wel nodig? Ik belde dan vaak andere ondernemers om te vragen hoe zij iets deden. 


Later liep ik weer tegen andere vraagstukken aan. En ik merkte dat veel ondernemers ditzelfde hebben. Vanuit deze gedachte ontwikkelde ik een platform waarbij we als ondernemers elkaar met oprecht advies kunnen steunen. Je kunt bij ons heel veel leren, samen sparren maar ook bieden we activiteiten en coaching aan.


Dit doe ik niet alleen, hiervoor hebben we inmiddels een heel team van medewerkers en experts voor je klaar staan.


Het is eigenlijk een one-stop shop voor ondernemers. Toegespitst op de fase van jouw ondernemerschap. Van starter, tot het doorgroeien naar andere business modellen. Met e-learnings, templates, checklists, maar ook toegang tot de community waar je in een veilige omgeving jouw vragen neer kunt leggen bij andere leden via de app.


Ik hoop dat we heel veel ondernemers de inspiratie & support mogen geven om hun dromen waar te maken.


Heel veel succes!


Groetjes,


Janet Schouten


PS: vind je het leuk om ons op LinkedIn te volgen? Klik dan hier en volg ons!


UITGELICHT